Akcija TRF 500 - PARA PIOGGIA, 2L

TRF 500 - PARA PIOGGIA, 2L

Hiter pregled

Je hidroilozacija, ki ščiti zunanje stene vašega doma ali poslovnega prostora pred dežjem in pronicanjem vode v notranjost hiše. Mokre stene lahko zunaj povročijo odpadanje ometa, znotraj hiše pa nastanek vlažnih flekov in plesni.

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 42,50 €

Spletna cena: 39,10 €

Opis izdelka

TRF 500 – PARA PIOGGIA

Je hidroilozacija, ki ščiti zunanje stene vašega doma ali poslovnega prostora pred dežjem in pronicanjem vode v notranjost hiše. Mokre stene lahko zunaj povročijo odpadanje ometa, znotraj hiše pa nastanek vlažnih flekov in plesni.

Glavni vzrok za hitro razpadanje zidne malte je kombinacija vode in vetra. Ta kombinacija omogoči, da voda prodre globoko v poškodovane predele stene in same mikrorazpoke na površini stene. Tako stena izgublja na svoji moči in pomenu izolacije. Hkrati vlaga vodi k širjenju mahov, gliv, lišajev v notranjost hiše. TRF 500 vam pomaga zagotavljati redno in pravilno vzdrževanje stavbe, ter ohraniti vrednost premoženja.

Opis:

Formula (kopolimer fluorirane silane raztopine v demineraliziranem hidroalkoholu ) je posebej primerna za hidrofobno zaščitno zdravljenje vseh kamnitih materialov in gradbenih materialov, ki so izpostavljeni atmosferskim dejavnikom . Zanj je značilna visoka vodoodbojna lastnost, ki je hkrati močno odporna tudi pred UV žarki.

Uporaba:

  1. Odstranite prah iz previsnih površin s čopičem ali si pri delu pomagajte z aspiratorjem.
  2. Lesene predele in okna zaščitite z zaščitno folijo ali časopisom.
  3. Proizvod nanesite na površino s čopičem, valjčkom ali s pištolo za beljenje.

Poraba:

Poraba se lahko razlikujejo od 100 do 200 gramov na kvadratni meter, odvisno od poroznosti obdelane površine. Priporočamo dvojni nanos izdelka oz. vse do zavrnitve raztopine.

Zaščita:

Pred uporabo izdelka se zaščitite z zaščitnimi očali in rokavicami.

Vzdrževanje:

Izdelek TRF 500 vam omogoča prihranek in udobje. Stroški z zaščito površin se amortizirajo v zelo kratkem času, saj se vam po uporabi tega izdelka opravila na steni občutno zmanjšajo, hkrati pa preprečite nastanek toplotnih mostov, ki spodbujajo širjenje mahov, gliv in lišajev znotraj in zunaj stavbe. Z zaščiteno steno bo ste imeli tudi precejšen prihranek pri energiji.


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki