1 kg barvnega vzorca

Hiter pregled

ZNEBITE SE NEŽELJENIH KOMPLIKACIJ IN SPREMEMB MED PROCESOM PREUREDITVE PROSTOROV, TER NA TA NAČIN PRIHRANITE VAŠ ČAS IN DENAR. Pri nas lahko naročite 1kg barvnega vzorca, ki vam ga zmešamo na podlagi izbrane barvne nianse, iz naše barvne karte. 


NAVODILA ZA NAROČILO 1kg BARVNEGA VZORCA, NAJDETE SPODAJ V OPISU.

Zaloga: Na zalogi

0,00 €

* potrebna polja

0,00 €

Opis izdelka

NAVODILA ZA NAROČILO BARVNEGA VZORCA (1kg): 

1. Oglejte si barvno karto in si izberite barvno nianso, za katero menite, da bi bila najbolj primerna za vaš projekt. Šifro, ki je zapisana pod vašo izbrano barvno nianso, zapišite v zgornje okence. 

BARVNO KARTO NAJDETE TUKAJ.

2. Ko bo šifra izbrane barvne nianse vnesena v zgornje okence, izberete spodaj pri košarici količino 1, nato pa daste storitev "1kg BARVNEGA VZORCA" v košarico. V nadaljevanju, tako kot pri navadnem nakupu izdelka, vpišete vse obvezne podatke in dokončate nakup. Kmalu za tem lahko pričakujete naš email s pripravljeno ponudbo za izbran vzorec barve. Cena vzorca je lahko različna glede na količino porabljenih pigmentov in sam cenovni razred barve, ki je osnova za mešanje.

OPOZORILO: 

Barvne nianse v pripravljenemu vzorcu, se lahko razlikujejo zaradi različnih nastavitev samega ekrana. Barvne nianse, ki ste jih videli v NCS barvni karti so informativne narave.

 


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki