FOTOMONTAŽA

Hiter pregled

ZNEBITE SE NEŽELJENIH KOMPLIKACIJ IN SPREMEMB MED PROCESOM PREUREDITVE PROSTOROV, TER NA TA NAČIN PRIHRANITE VAŠ ČAS IN DENAR. Pri nas lahko naročite tudi fotomontažo prostora, kjer boste dobili realno sliko vaše končne ideje in se tako na podlagi nje odločili za realizacijo.


Izdelamo vam 3 profesionalne fotomontaže z željenimi vzorci iz dekorativnega programa ali fotomontažo s tremi barvnimi niansami iz barvne karte.


NAVODILA ZA NAROČILO FOTOMONTAŽE, NAJDETE SPODAJ V OPISU.

Zaloga: Na zalogi

15,00 €

* potrebna polja

15,00 €

Opis izdelka

ZNEBITE SE NEŽELJENIH KOMPLIKACIJ IN SPREMEMB MED PROCESOM PREUREDITVE PROSTOROV, TER NA TA NAČIN PRIHRANITE VAŠ ČAS IN DENAR.

Pri nas lahko naročite tudi fotomontažo prostora, kjer boste dobili realno sliko vaše končne ideje in se tako na podlagi nje odločili za realizacijo.

NAVODILA ZA NAROČILO FOTOMONTAŽE: Za lažjo pripravo fotomontaže, vas prosimo, da izpolnete vsa obvezna polja in dodatna polja s katerimi bomo lažje razumeli vaše želje. Brezplačna fotomontaža je možna le z enim vzorcem tapete ali eno barvno nianso iz barvne karte. Številko željenega vzorca ali barvne nianse iz barvne karte vnesete v zgornjo polje >>ŠT. VZORCA TAPETE<< ali >>ŠT. BARVE IZ BARVNE LESTVICE<<. V primeru, da želite imeti na steni točno določeno barvno nianso, za katero menite, da je ni v barvni karti, lahko zraven priložite kakšno sliko na kateri je barva, ki si jo želite.  Da lahko željeni vzorec ali barvo apliciramo v vaš prostor, bi potrebovali tudi slike vašega prostora.

POMEMBNO! Da lahko izvedemo čim bolj realno fotomontažo, morajo biti slike v čim večji resoluciji in narejene pri dnevni svetlobi. V primeru, da ne dosegajo zadostne kvalitete za obdelavo, lahko slike zavrnemo in vas prosimo, da nam pošljete nove.

Ko izpolnete vse podatke, izberete spodaj pri košarici količino 1, nato pa daste storitev "FOTOMONTAŽA" v košarico. V nadaljevanju, tako kot pri navadnem nakupu izdelka, vpišete vse obvezne podatke in dokončate nakup. Fotomonažo vam pripravimo in pošljemo najkasneje v roku 48ur.


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki