VELIKA DECEMBRSKA AKCIJA IN NAGRADNA IGRA 

ARA d.o.o. trgovsko podjetje je bilo ustanovljeno med prvimi specializirani trgovci na področju lakov in barv  v Sloveniji. Na trgu smo že od leta 1990.

Z našo strokovno pomočjo pri rabi in uporabi barv, lakov…,  prihranite na času in denarju Več o podjetju.. 

Slikopleskarstvo Peter Pader s.p.


DECEMBRSKA AKCIJA 2014 - V NOVO LETO Z NOVO PODOBO 

V veselem decembru smo se tudi v Ari odločili obdariti svoje stranke in jih na ta način razveseliti. Ker si v tem času ponavadi zaželimo veliko sreče in dobrega počutja, mi pa še kako dobro vemo, da na dobro počutje vplivajo tudi barve, smo se odločili, da vam ponudimo   20% POPUST NA NOTRANJE ZIDNE BARVE Kemopol Premium. V naši mešalnici vam lahko iz teh barv pričaramo katerikoli odtenek želite, izbirate lahko med VEČ KOT 1000 BARVNIMI ODTENKI. VSAK pa bo ob nakupu barve v decembru PREJEL ŠE DARILCE – muholovec, ki smo ga poimenovali »2 MUHI NA EN MAH«. Tako kot z našim muholovcem, namreč tudi s sveže prepleskanimi stenami hkrati poskrbimo za lep in osvežen prostor ter za dobro počutje vseh, ki bivajo v tem prostoru. Izmed vseh, ki boste v tem mesecu pri nas kupili vsaj 5 litrov notranje zidne barve Kemopol Premium pa bomo izžrebali še nekoga, ki mu bo naš PLESKAR "Peter Pader s.p."ZASTONJ PREBELIL STENE v eni izbrani sobi v stanovanjskem prostoru po lastni želji (npr. spalnica, dnevna soba, kuhinja…)  
Novo leto je čas za nove začetke, naj bodo ti pisani in obetavni!  

KEMOPOL PREMIUM zidno barvo proizvaja hrvaško podjetje Chromos Svjetlost, ki se nahaja v  Lužanih, v bližini Slavonskega Broda. Podjetje Chromos Svjetlost  se z proizvodnjo barv ukvarja že skoraj 100 let. Z izredno visoko kvaliteto njihovih proizvodov in beleženje stalne rasti poslovanja je omogočilo, da so vodilni v proizvodnji barv in lakov na Hrvaškem. 

KEMOPOL PREMIUM je ekološka disperzijska barva za notranje zidove z izrazito belino in zelo visoko pokrivnostjo. Tvori čvrst, obstojen in elastičen premaz, ki se lahko pere.

UPORABA

Namenjen je za zaščito in dekoracijo vseh vrst notranjih zidnih površin. Zahvaljujoč odpornosti na pranje je posebno primeren za prostore, ki so izpostavljeni večji obremenitvi (hodniki, stopnišča, bolnice). Priporočamo, da se novi zid impregnira s Simpra univerzalno impregnacijo ali barvo razredčeno z vodo v razmerju 1:1. Na čisto, suho in čvrsto podlago se nanaša s čopičem, valjčkom ali brizganjem v dveh slojih, razredčen z 10-15% vode. Naslednji sloj se nanaša šele, ko je predhodni popolnoma suh. Manjše umazane podlage se lahko uspešno obnovijo samo z enim premazom. Ne priporoča se delo na temperaturah pod +5 °C.

PORABA

4-5 m2/l odvisno od hrapavosti in vpojnosti podlage. Ne sme zmrzniti!

SISTEM

1× Simpra univerzalna impregnacija 2× Kemopol premium

ENBALAŽA

2 l / 3 l / 5 l / 10 l / 15 l

RAZREDČILO

Čista voda.

IZBOR NIANS

Proizvaja se v beli barvi, z uporabo TOP MIX sistema za niansiranje “Chromos-Svjetlost” pa lahko dobimo cel niz nians iz barvne karte podjetja Chromos Svjetlost, vključno z globokimi toni. Za niansiranje se lahko uporabi tudi pigmentni pripravek Kemoton.

CENA za 5l 

Cena 5l notranje zidne barve Kemopol Premium je odvisna od izbranega barvnega odtenka, okvirno pa boste zanjo odšteli med 19,33€ - 25,84€ v redni ceni.

A ne pozabite, v decembrski akciji vam od redne cene odštejemo 20% popusta!