Akcija Apneni fasadni belež, 15l

Apneni fasadni belež, 15l

Hiter pregled

Apnena zunanja barva, ki je  posebej primerna za dekorativno zaščito slabo nosilnih podlag v kmečki arhitekturi, zaščitenih objektov kulturne dediščine v stari mestnih jedrih ter grajskih in cerkvenih kompleksih, kjer se eksplicitno zahteva uporaba apnenih premazov.

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 37,11 €

Spletna cena: 34,14 €

Opis izdelka

OPIS:

Apneni Fasadni Belež je tehnološko izdelan tako, da se lahko nanaša s pleskarskim valjčkom. Ima vse značilne lastnosti klasičnih apnenih premazov. Ohranja kapilarno in paro propustnost, predvsem pa ima boljšo odpornost na suho drgnjenje. Barva je posebej primerna za dekorativno zaščito slabo nosilnih podlag v kmečki arhitekturi, zaščitenih objektov kulturne dediščine v stari mestnih jedrih ter grajskih in cerkvenih kompleksih, kjer se eksplicitno zahteva uporaba apnenih premazov.

UPORABA:

Apneni Belež nanašamo z valjčkom ali s čopičem. Pred uporabo izdelek razredčimo z vodo od 10% do 20%. Obvezna je uporaba zaščitnih oblačil in zaščitnih očal. Drugi nanos barve nanesemo po 24 urah. V originalno zaprti embalaži je izdelek uporaben največ 24 mesecev od dneva proizvodnje. Hranimo pri temperaturi od +5°C DO +25°C. NE SME ZMRZNITI.


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki