Akcija ARREGHINI - Ecoplast 1000, 1L

ARREGHINI - Ecoplast 1000, 1L

Hiter pregled

Akrilni vodni lak s polmat izgledom, ki ne porumeni. Uporablja se za zunaj in znotraj. Je okolju prijazen, ter brez vonja. Na spletno ceno (-8%), ima izdelek še dodatni 12% popust.

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 21,90 €

Spletna cena: 17,52 €

Opis izdelka

Premaz na vodni osnovi za zunaj in znotraj.

Lastnosti in koristi izdelka:

Akrilni vodni lak s polmat izgledom, ki ne porumeni. Uporablja se za zunaj in znotraj. Je okolju prijazen, ter brez vonja. Uporablja se za les, kovino, plastiko, pocinkano železo, aluminij, beton,opeko... Lak tvori gladek film, ki ne zadržuje umazanije in je popolnoma pralen s čistilnimi sredstvi. Se hitro suši in je odporen na UV žarke. 

Nanašanje in uporaba:

Na les ga nanašamo neposredno na podlago. Po prvem nanosu ga obrusimo s papirjem 180-220. Nanašamo ga razredčenega ali nerazredčenega,  z vodo do 5%. Na zunanjih površinah predhodno nanesemo temelj, v notranjih prostorih pa neposredno na podlago. Med samimi nanosi počakamo 3 ure. Popolnoma suh je v 24 urah. 

Ecoplast 1000 je v beli barvi, lahko se pa tonira v svetlejše tone. Nanašamo ga lahko s čopičem, valjčkom ali ga brizgamo.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ECOPLAST LAHKO TONIRATE V KATEROKOLI BARVO. CENA ZMEŠANE BARVE JE LAHKO RAZLIČNA OD PORABE PIGMENTOV IN BAZE, V KATERI SE PIGMENTI MEŠAJO. DA VAM LAHKO PRIPRAVIMO INFORMATIVNO CENO, NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE IN ZRAVEN PRIPIŠITE ŠIFRO BARVE IZ NCS BARVNE KARTE.

INFORMATIVNA RAZLIKA V CENI, PO RAZLIČNIH BARVNIH RAZREDIH (cena na liter):

  • PASTELLO / 0,50€ - razlika od barvnega razreda BIANCO (bela)
  • MEDIO / 1€  - razlika od barvnega razreda BIANCO (bela)
  • SCURO / 1,5€ - razlika od barvnega razreda BIANCO (bela)
  • INCOLORE / 2€ - razlika od barvnega razreda BIANCO (bela)                      


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki