Barvna terapija

Življenje z barvami je kvalitetno !

Izboljšajte kvaliteto življenja s pomočjo feng-shui-ja.

To je starodavna kitajska modrost, ki nas uči umetnosti življenja v soglasju s harmonijo,kako urejati in oblikovati naše okolje, da si ustvarimo harmonijo in naredimo nekaj za svojo dušo in telo.

To lahko dosežemo s pravilno izbiro barv v našem domu.

Kako lahko to dosežemo-potrebujemo tloris vašega stanovanja, kjer pa je sever točno določen, pri tem seveda potrebujete kompas,  za vse drugo  pa poskrbimo mi.

Po barvnem krogu vam lahko predlagamo kakšne barve so za vas najboljša izbira, seveda barve niso sedaj opredeljen samo na določen ton, ampak barvni krog vam ponuja pestro izbiro barv, ki pa si jih lahko izberete po naših barvnih kartah.

Lahko vam tudi glede na vaše rojstne podatke določimo vašo osebno barvo, ki lagodno vpliva na vaše počutje,če na mesto kjer je po feng-shui metodi določeno,postavimo vsaj kakšen detajl v takšni barvi.

Človeku se tudi izraža njegovo razpoloženje po barvi oblačil,(npr,če se človek počuti dobro se obleče v pisana oblačila in obratno).

Zakaj se ne bi z našo pomočjo počutili bolje z pravo izbiro barv v vašem stanovanju,ker želimo pomagati ljudem v njihovo zadovoljstvo,je tudi za nas veliko zadovoljstvo in veselje da smo naredili nekaj dobrega v korist strankam.

Izberite barve za življenje s pomočjo mešalnic in našega znanja !