Akcija BEKAMENT BK POL, bela - 15L

BEKAMENT BK POL, bela - 15L

Hiter pregled

DISPERZIJA ZA NOTRANJE ZIDNE POVRŠINE, izdelana po švicarski recepturi, ki daje izrazito večjo belino. Izdelana je na bazi visoko kvalitetnih polimernih emulzij, namenjena za barvanje notranjih sten. Ima odlično pokrivnost, paropropustnost, izrazito večjo belino, večjo izdatnost, izboljšane obdelovalne lasnosti pri nanašanju in odporna je na suho brisanje. S 25kg BK-POL barve lahko prepleskamo 90m2 površine v dveh nanosih. 


 


 


 

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 17,90 €

Spletna cena: 15,22 €

Opis izdelka

Uporaba:

Disperzijska barva, izdelana na osnovi akrilne emulzije visoke kakovosti, namenjena za barvanje notranjih zidnih površin, z odlično pokrivnostjo. Odporna na suho brisanje.

Priprava in nanašanje:

disperzijo dobro zmešati s 15-20% vode, dokler ne postane le-ta popolnoma homogena. Površina na katero se bo disperzija nanašala mora biti trdna, čista, suha in impregnirana z BK-Podlago. Običajno se nanaša z valjčkom, v dveh nanosih. Drugi sloj se nanaša šele, ko se prvi popolnoma osuši.

Poraba:

Znaša približno 0,2-0,3 kg/m² za vsaki premaz.

Rok uporabe:

Do 18 mesecev, pakirano v originalni embalaži. Skladiščiti pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo, ne sme zmrzniti.

Embalaža:

1.5, 5, 8, 15 in 25 kg. Lahko se niansira v več kot 500 odtenkih.

 


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki