Akcija BELLES bezbarven - 5L

BELLES bezbarven - 5L

Hiter pregled

Belles je brezbarven tekoči impergnacijski premaz , ki vsebuje biocide in se uporablja kot preventivna zaščita lesa pred škodljivci.


VL_Belles_1s.pdf

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 65,40 €

Spletna cena: 60,17 €

Opis izdelka

Belles je brezbarven tekoči impregnacijski premaz, namenjen osnovni in preventivni zaščiti lesa.

Vsebuje najsodobnejše biocide in les varuje pred biološkimi škodljivci, modrenjem, glivami in insekti.  

Belles uporabljamo kot prvi nanos za zaščito lesa, ki je posredno ali neposredno izpostavljen vremenskim vplivom in propadanju (les, ki je v zelo vlažnih prostorih, les strešne konstrukcije, les, ki je v stiku z zidom, okna, zunanja in garažna vrata, polkna, balkonske ograje, fasadne obloge, vidni deli tramov, ograje teras, vrtne ograje, lesene lope, zidanice, brunarice, atriji in še kaj).

V notranjih prostorih ga uporabljamo, kadar les ogroža vlaga in ga želimo zaščititi pred plesnijo ter trohnenjem in preprečiti nastanitev lesnih insektov.

Opozorilo:

Pri delu uporabljamo osebna zaščitna sredstva. Biocid uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

Uporaba:

Belles pred uporabo dobro premešamo. Nanašamo nerazredčenega s čopičem, potapljanjem ali z oblivanjem na suh in čist les. Čas sušenja je odvisen od vrste, temperature in vlažnosti lesa ter količine Bellesa, ki ga je les vpil. Po uporabi Bellesa površino obvezno premažemo s končnim premazom (npr. Belton, Beltop), ki les ščiti pred vremenskimi vplivi in UV žarki, obenem pa ustvari zaporo, tako da biocidi ostanejo v lesu in ne pridejo v stik z okolico. Premazovanje z lazuro priporočamo po enem dnevu sušenja. Pri delu uporabljamo ustrezno zaščito. Orodje očistimo z Belsolom ali white spiritom.


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki