Akcija Belton št. 3 tik - 2,5L

Belton št. 3 tik - 2,5L

Hiter pregled

Belton je tankoslojna lazura brez dodatka vode. Je površinski premaz, ki ščiti les pred vremenskimi vplivi, hkrati pa les tudi dekorativno obarva. Primeren je za zunaj in znotraj.


Varnostni_list-Belton.pdf 


Barvna_karta_Belinka.doc


 


 

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 36,20 €

Spletna cena: 33,30 €

Opis izdelka

Belton je tankoslojna lazura, ki les ščiti pred vremenskimi vplivi, obenem ga tudi obarva in oplemeniti pred vremenskim vplivom.

Novi tankoslojni Belton prodira v les in je primeren za zaščito dimenzijsko nestabilnega lesa. Ker se, tako kot nekoč, nanaša v 3 slojih, je njegova vremenska odpornost odlična. Premazana površina je rahlo matiranega videza. Izdelujemo ga v 17 standardnih barvnih tonih. Z njim zaščitimo zunanje dele ostrešij, fasadne obloge, ograje, vrtne lope, vrtno pohištvo in druge lesene elemente zunaj in znotraj stavb, kadar želimo, da bo po premazovanju struktura lesa vidna, končni videz površin pa rahlo matiran. Kadar bo les izpostavljen vremenskim pogojem ali v vlažnem prostoru, ga pred nanašanjem Beltona impregniramo z Bellesom. Da bi se pri obnavljanju izognili temnenju površine, obarvanemu Beltonu lahko dodamo največ do 30 % brezbarvnega in s tako pripravljeno mešanico premazujemo površino.

Opozorilo:

Brezbarvni Belton ni primeren za zaščito lesa zunaj. Če želimo lesu, ki je izpostavljen vremenskim pogojem ohraniti naravni izgled, ga zaščitimo z Beltopom uv plus.

Uporaba:

Pred uporabo premešamo, ne redčimo. Nanašamo s čopičem v 3 slojih na suh, čist in obrušen les. Število slojev prilagodimo predpisani porabi. Zunaj ali v vlažnih prostorih les najprej impregniramo z Bellesom. Pri normalnih vremenskih pogojih naj bo čas sušenja med posameznimi sloji premazov 24 ur. Orodje takoj po uporabi očistimo z Belsolom ali white špiritom.


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki