Akcija Beltop št. 94 rumena - 0,75L

Beltop št. 94 rumena - 0,75L

Hiter pregled

Beltop je debeloslojna lazura, ki je posebej primerna za zaščito lesa, izpostavljenega hujšim vremenskim vplivom. Beltop je dolgotrajna zaščita lesa, ki učinkovito ščiti les, pred hujšimi vremenskimi vplivi. Posebej je primeren za okna in vrata. Lesu daje sijajen končni videz. Možno ga je dobiti v 16. različnih niansah. 


Varnostni_list-Beltop.pdf


Barvna_karta_Belinka.doc


 


 

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 13,90 €

Spletna cena: 12,79 €

Opis izdelka

Beltop je debeloslojna lazura, ki je posebej primerna za zaščito lesa, izpostavljenega hujšim vremenskim vplivom.

Poleg UV filtrov in absorberjev namreč vsebuje tudi lovilce prostih radikalov, ki najbolj učinkovito preprečujejo propadanje premaza. Lesu daje dimenzijsko stabilnost, zato ga priporočamo za okna in vrata ter za zaščito vseh elementov iz trdega lesa listavcev. Izberemo ga, kadar želimo sijajnejši končni videz površine. Beltop zaradi svoje visoke viskoznosti ne kaplja s čopiča. Izdelujemo ga v 16 standardnih barvnih tonih. Brezbarvni Beltop se imenuje Beltop uv plus. Beltop je alkidna lazura. Zanje je značilno, da v temi potemnijo (obloge v temnih prostorih, pripire na oknih…). To je najbolj opazno pri beli niansi. Zato odsvetujemo vnaprejšnje barvanje lesenih elementov (“na zalogo”). Za premazovanje lesa v prostorih priporočamo Interier, ki v takšnih pogojih ne potemni, za zaščito les zunaj pa priporočamo vodno akrilno lazuro Exterier. Brezbarvni Beltop uv plus ni primeren za premazovanje temno obarvanih površin.

Opozorilo:

Mešanje premazov različnih blagovnih znamk odsvetujemo. Čeprav so izdelki namenjeni podobni uporabi, tako pripravljene mešanice navadno zmanjšajo učinkovitost in trajnost zaščite, lahko pa povzročijo tudi kakšne druge nevšečnosti. Zato tudi novega Beltopa ne mešajmo starim Beltopom. Lahko pa les, ki je bil premazan s starim Beltopom ali Beltonom super, premažemo z novim Beltopom.

Uporaba:

Pred uporabo premešamo, ne redčimo. Nanašamo s čopičem ali z valjčkom v 2 slojih na suh, obrušen in odprašen les. Prvi sloj je suh v 6 do 10 urah, drugi sloj nanesemo naslednji dan. Les, ki bo izpostavljen vremenskim vplivom, najprej impregniramo z Bellesom. Orodje očistimo z Belsolom ali white špiritom.


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki