Zadnje objave

SVET SVETLOBE IN BARVE

Spisal: Robert Mlinar 2016-02-23 09:53:00 Objavljeno v: ZDRAVLJENJE Z BARVAMI

Ali ste vedeli, da barve zdravijo? Če niste, boste kmalu spoznali nekaj pogledov na barve in njihov vpliv na posameznika. Vsebina v nadaljevanju je povzeta s strani poklicnega pisatelja in učitelja na področju metafizike, Teda  Andrewsa (knjiga KAKO ZDRAVIMO Z BARVAMI). Blog o zdravljenju z barvami bo sestavljen iz 12. manjših blogov. Pričeli bomo pri osnovi, ta pa je spoznavanje sveta svetlobe in barv.

Preberi več...

POMEN BARV

Spisal: Robert Mlinar 2016-02-22 12:13:07 Objavljeno v: Splošno o barvah

Na dojemanje našega okolja in samega življenja, močno vplivajo barve. Vsaka barva sporoča nekaj drugega in na podlagi teh sporočil nekaj sprejemamo pozitivno, nekaj negativno. Vse to tvori različne čustvene reakcije, zato je še kako pomembno, da spoznate pomen barv, preden se lotite preurejanja vaših bivalnih prostorov in tako predhodno poskrbite, da bo vaše okolje bolj pozitivno naravnano.

Preberi več...

Oznake: pomen, barve, ara,

BARVNI TRENDI V LETU 2016

Spisal: Robert Mlinar 2016-02-15 07:43:32 Objavljeno v: Novosti na področju barv

Strokovnjaki za notranje opremljanje stanovanj so podali svoja mnenja glede barvnih trednov za leto 2016. V nadaljevanju si boste lahko ogledali odtenke barv, ki jih boste že kmalu želeli imeti v vašem domu.

Preberi več...

Oznake: barvni tredni, 2016,

Naš nasvet, vam ne bo le pomagal izbrati barvo za vaš prostor, ampak vam tudi bo pomagal ugotoviti, katere so resnično vaše najljubše barve in njihov pomen.

Preberi več...