Akcija Color emajl RAL 8011 rjava - 0,65L

Color emajl RAL 8011 rjava - 0,65L

Hiter pregled

Pokrivni premaz za barvanje lesenih in kovinskih površin. Redčimo ga s sintetičnim redčilom. Nanaša se z valjčkom, čopičem ali brizganjem. Drugi sloj se nanaša po 24ih urah.


COLOR_EMAJL_-_barvna_lestvica.doc


varnostni_list_emajl.pdf


tehnicni_list_emajl.pdf

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 8,00 €

Spletna cena: 7,36 €

Opis izdelka

COLOR EMAJL je pokrivna barva, s katero zaščitimo in obarvano nove ali pa obnovimo stare kovinske in lesene površine, v zaprtih prostorih in na prostem. S COLOR EMAJLOM lesene in kovinske površine obarvamo v izbrano nianso, jih zaščitimo pred vremenski vplivi, kot so voda in UV-žarki, kovinske površine pa z izboljšanimi antikorozijskimi lastnostmi zaščitimo tudi pred rjo.

Uporaba:

COLOR EMAJL nanašamo s čopičem, valjčkom ali brizganjem v enem ali dveh slojih. Pred nanosom COLOR EMAJLA na kovinsko podlago nanesite COLOR TEMELJ ZA KOVINO, na lesene površine pa COLOR TEMELJ ZA LES, da izboljšate učinek zaščite. COLOR EMAJL redčimo s COLOR EMAJL RAZREDČILOM do največ 5%. Emajl je dovolj suh za nanašanje naslednjega sloja po 24 urah. Liter COLOR EMAJLA zadostuje za premaz 8-10 m2 površine v enem sloju. Originalno zaprt in skladiščen v suhem prostoru (+5°C do +35°C) je uporaben najmanj do datuma, ki je označen na embalaži.

Poraba:

0,65 l = 5 - 7 m2 v enem sloju 3,5 l = 25 - 35 m2 v enem sloju

Embalažne enote:

0,65 l ; 3,5 l


Dodatne informacije

Abstraktno NI VPISA
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki