Akcija Color fasadna barva bela - 14L

Color fasadna barva bela - 14L

Hiter pregled

Color fasadno barvo odlikuje dobra kritnost, dober oprijem na večino podlag, vremenska obstojnost, ter odpornost na vplive škodljive atmosfere.

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 38,29 €

Spletna cena: 35,22 €

Opis izdelka

Color fasadna barva

COLOR FASADNA BARVA je namenjena zaščiti in dekoraciji novih, kot tudi obnovi starih fasadnih in drugih mineralnih zunanjih zidnih površin. S COLOR FASADNO BARVO zaščitimo zunanje površine pred vremenskimi vplivi in škodljivimi vplivi industrijske atmosfere. Odlikuje je dobra kritnost in dober oprijem na različne podlage.

Uporaba :

Pred uporabo COLOR FASADNE BARVE mora biti podlaga biti trdna, suha, dobro očiščena in impregnirana s COLOR EMULZIJO 1:5. COLOR FASADNO BARVO nanašamo s čopičem, valjčkom ali brizganjem pri delovni temperaturi med + 5 0C do + 30 0C. COLOR FASADNO BARVO po potrebi redčimo z vodo do največ 15 % (odvisno od načina nanašanja). Naslednji sloj barve na površino nanašamo po 24 urah. Z enim litrom COLOR FASADNE BARVE, pri dvakratnem nanosu, prebarvamo 3 – 4 m2 gladke površine. Originalno zaprt in skladiščen v suhem prostoru (+5°C do +35°C) je izdelek uporaben najmanj do datuma, ki je označen na embalaži.

Poraba:

1l = 3-4m2

Tehnično-varnostni list:

Color_fasadna_barva_-_tehnicni_list.pdf

Color_fasadna_barva_-_varnostni_list.pdf


Dodatne informacije

Abstraktno NI VPISA
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki