Akcija Color lazura št. 1 brezbarven - 5L

Color lazura št. 1 brezbarven - 5L

Hiter pregled

Color lazura je prosojni premaz, s katerim zaščitimo in obarvamo nove lesene površine v zaprtih prostorih in na prostem. Prav tako lahko z njim enostavno obnovimo že prebarvane lesene površine. COLOR LAZURA skrbi za naravno lepoto lesa, saj po obarvanju v izbrano nianso tekstura lesa ostane vidna, njegova površina pa zaščitena.


tehnicni_list_lazura.pdf 


varnostni_list_lazura.pdf


Color_lazura-barvna_lestvica.doc

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 36,10 €

Spletna cena: 33,21 €

Opis izdelka

COLOR LAZURA je prosojni premaz, s katerim zaščitimo in obarvamo nove lesene površine v zaprtih prostorih in na prostem. Prav tako lahko z njim enostavno obnovimo že prebarvane lesene površine. COLOR LAZURA skrbi za naravno lepoto lesa, saj po obarvanju v izbrano nianso tekstura lesa ostane vidna, njegova površina pa zaščitena.

Uporaba:

COLOR LAZURO nanašamo s čopičem, valjčkom ali gobico na suh, čist in pravilno obdelan les. Smolnate in tropske vrste lesa za boljši rezultat predhodno očistimo s COLOR NITRO RAZREDČILOM. Pred uporabo COLOR LAZURO dobro premešamo in je ne redčimo! Premaz je na otip suh po 6 urah. Če želite še lepši in bolj dodelan končni videz površine, priporočamo rahlo brušenje med posameznimi sloji. V tem primeru pustite, da med brušenjem in nanašanjem naslednjega sloja mine 24 ur, premaz pa bo presušen v 2-3 dneh. Liter COLOR LAZURE zadostuje premazu 8-10 m2 površine v enem sloju. Originalno zaprt in skladiščen v suhem prostoru (+5°C do +35°C) je izdelek uporaben najmanj do datuma, ki je označen na embalaži.

 

 


Dodatne informacije

Abstraktno NI VPISA
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki