Dekorativne tehnike

GENERATION ART

KAKO USTVARITI UNIKATEN VTIS Z BARVAMI NA STENAH?

Z barvami GENERATIONART naredite vtis pokrajine raznih barv in efektov

Čas je za nekaj novega.Naredite nekaj zase in za svoje najbližje v svojem domu. Živimo v času ko večino časa preživimo v stresnih službah v pisarnah in na delovnih mestih, ki nam največkrat ne ponujajo možnosti dobrega počutja..Na vas samih je, da si v svojem domačem okolju  približate naravo in njene lepote .S pomočjo barv GENERATIONart lahko ustvarite vtis pokrajine od Sahare  do severno ledenih morij do pokrajin raznih barv in pričarajo vtis ugodja in udobja.

Generation art  eksluzivne barve  za ugodje in udobje 

 

 

Barve GENERATIONart se uporabljajo za visoko kakovosten dekorativni efekt v javnih in privatnih prostorih. Nanašajo se na gladke in dobro obrušene podlage. Barve se nanašajo z različnimi orodji od valjčka do različnih ščetk ali čopičev odvisno od tega kakšen efekt in vzorce želimo doseči na steni.

Barve GENERATINart so na vodni osnovi so prijazne do okolja so pralne in nanašamo jih na različne materiale seveda po zahtevanih postopkih. Stene na katere nanašamo barve GENERATIONart morajo biti gladke in ustrezno pripravljene.

GARANTIRAMO UNIKATNOST ZA IZDELKE GENERATION ART NA VAŠIH STENAH

V naši mešalnici barve zmešamo v različnih barvnih tonih katere  lahko izberete po  predlogah iz naših barvnih kart.

Z našo pomočjo in spomočjo  certicifiranih strokovnjakov za nanos vam garantiramo da bodo vaše stene  pobarvane z barvami GENERATION ART unikatne.

Z barvo PEARL SENSATION ustvarimo vtis perle v različnih barvah in vzorcih

več na http://http://www.caparreghini.it/it/public/prodotti/categorie/105/GENERATION-ART

Z barvo LAND SENSATION ustvarimo vtis saharskega peska v različnih barvah in vzorcih

Cena zmešane barve  za razne vzorce je cca 5,00 eur na m2 za en sloj. Cena enega nanosa se giblje od 6,00-8,00 eur za m2 odvisno od količine  m2.

Značilnosti: Dekorativna zidna barva brez  vonja za notranje prostore. S to barvo dosežemo končni izdelek fibrastega izgleda. Vsebuje akrilne smole v vodni emulziji in posebne dodatke, ki dajo barvi metalni izgled in dosežejoz svetlobo različne tone.

Shranjevanje: Izdelek naj bo shranjen pri temperaturi med +5°C do 30°C

Barve: Vse izdelke serija Land Sensation lahko obarvamo s pigmenti sistema Arreghini Colors 16. Vsako mešanje nove barve lahko za malenkost odstopa, zato priporočamo uporabo ene mešanice za dokončano delo. Učinkovitost izdelka Textura je odvisna od ročne izvedbe posameznika in količine nanešenega materiala. Pred končno izdelavo priporočamo probo na manjšo površino.

Uporaba: Uporablja se za visoko kakovostno dekorativni efekt v javnih in privatnih prostorih. Nanaša se na gladke in dobro obrušene podlage. Če izdelek uporabljamo na različnih maltah, grobi ali poškodovani površini je, potrebno površino očistiti in premazati i izravnalnim kitom "STUCCO JOLLY". Na lesene površine pa prej nanesemo temelj Opakite o Ecoplast F20  obarvan in nato pobrusimo. Na železne površine pa prej nanesemo eno plastAntiruggine.

Nanašanje: Na prej omenjene površine in gips plošče nanašamo z valjčkom ki ima krajše dlake eno plast Coprisol, razredčeno 20-40% z vodo. Po 5-8 urah nanašamo eno plast Land Sensation z čopičem Spalter ( barvo redčimo 5-10%) po svoji domišljiji.  Po 5-8 urah nanesemo drugo roko po svoji domišljiji in s tem dobimo unikatne vzorce. Land Sensation lahko nanašamo samo v enem nanosu, brez redčenja z čopičem ki ima trde ščetine. Orodje po uporabi operemo z vodo.

Redčenje: 8-10% z vodo
Poraba: 9-11 m2/l na en sloj
Priporočila: Da dosežemo pravilen učinek moramo upoštevati navodila v katalogu CAP.

Opis materiala: Vodna dekorativna barva na osnovi akrilne smole za notranjo uporabo. Barva je zelo dobro odporna na čiščenje. Nanašamo jo v dveh slojih, povprečna poraba je 200ml/m2 na predhodno obdelanih gladkih površinah z Coprosolom.

Za podrobnejše informacije postavite vprašanja nas pokličite ali nam pišite.