3D paneli

3D PANELI SO TRENUTNO PRODAJNI HIT V ZAHODNI EVROPI.

TRIDIMENZIONALNE STENSKE PLOŠČE

3D panelne plošče lahko apliciramo v dnevne sobe, vrtce, lahko pa z njimi opremimo pisarne ali v javne objekte. Hoteli, restavracije, železniške postaje, letališča, šole, foto studiji, vrtci, kinodvorane in gledališča, dobijo tako s 3D PANELI, povsem unikaten videz.

3D PANELI so zelo odporni. Zdržijo obremenitve od 130kg od 200kg. Izogibati se je potrebno trčenjem z ostrimi predmeti. 3D PANELNE plošče lahko tudi pobarvate v svojo najljubšo barvo.

Plošče so izdelane iz naravnih materialov (BAMBUSOVA VLAKNA v kombinaciji z visokotehnološko obdelavo SLADKORNEGA TRSA), ki se lahko reciklirajo. Z dekoracijo vaših sten s 3D PANELI, pokažete tudi spoštovanje do ljudi in okolja, saj so okolju prijazne in BIO razgradljive.

Nudijo tudi zvočno in toplotno izolacijo

Kontaktirajte nas: 041 612 240 (Robert)

 

Izdelkov 2

na stran

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction

PUFAS K15 (300g) - močno konstrukcijsko lepilo

7,99 €
Močno lepilo za gladke in brez absorpcijske materiale, kot so panelne plošče, kovina, ogledalo, glazirane ploščice, PVC, les, steklo, keramika, stiropor, pluta, kamen, itd. Več...

CROMAKRIL (310ml) - akrilni kit (BELI)

1,90 €
Enkomponentna masa za tesnenje na bazi akrilne disperzije. Uporablja se lahko za panelne plošče, les, beton, keramične ploščice, gips plošče, aluminij.   Več...

Izdelkov 2

na stran

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction