Dostava in plačilo

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Možnosti dostave naročila so :

   1.          Osebni prevzem v trgovini ARA – naročnik izdelkov pridobi še dodatni 3 % popust na spletno ceno

   2.          Dostava po pošti v radiju nad 25 KM – prevoz plača naročnik izdelkov po ceniku Pošta Slovenija glede na težo

   3.          Lokalna dostava v radiju 25 KM (izhodišče razdalje je sedež podjetja ARA d.o.o) v vrednosti nakupa nad 40 € – brezplačna dostava

Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije.

Tudi v spodnjih sporočilih zamenjajte rumeno označene podatke z vašimi pravimi. To so generična sporočila, ki se bodo prikazovala ob delovanju vaše trgovine vašim bodočim kupcem in vam.