Akcija K81 Universale bela - 1L

K81 Universale bela - 1L

Hiter pregled

K81 najbolj univerzalna barva za vse ki si želijo samostojno in enostavno barvati od stene do fasade od radiatorja do ograje do napušča…. vse v enem. 

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 14,20 €

Spletna cena: 11,36 €

Opis izdelka

K81 UNIVERSALE - Univerzalna akrilna barva

K81 najbolj univerzalna barva za vse ki si želijo samostojno in enostavno barvati od stene do fasade od radiatorja do ograje do napušča…. vse v enem. Proizvajalec barv CAP ARREGHINI je razvil 100% akrilno barvo na vodni osnovi, katere veziva se dobro oprijemajo na vse vrste podlag tudi na težko oprijemajoče podlage kot so trdi PVC (plastika ) aluminij, cink direktno na podlago. Posebnost barve je prekrivanje temnih lazurnih površin s katerim nam omogoča enostavno rešitev: temne lazurne površine lesa lahko pobarvamo na svetlo in ima les še vedno naraven videz..Barva je izredno tudi visoko pralna. Zaradi vseh teh lastnosti se strošek nakupa barve K81 zmanjša, zmanjša pa se tudi njena zaloga. Ker se barva hitro suši pa je delo opravljeno hitreje kot bi barvali z barvami z alkidnimi smolami. Barva je na vodni osnovi in je brez vonja, ter ima vse certifikate s katerimi jo opredeljujemo, da je spoštljiva do okolja.

Lastnosti:

Satinirana zidna barva na vodni osnovi, izdelana z akrilnimi smolami, z odlično pralnostjo, primerna za zunanje in notranje površine. Ustvari trd, elastičen in trpežen film in je visoko odporen na prodiranje madežev.

Uporaba:

Barvo uporabljamo za zaščito močno alkalnih podlag, kot sta omet in beton in drugih izdelkov kot sta les in plastika. 
Na zunanjih zidnih podlagah: kot temeljni premaz predhodno nanesemo proizvod Murisol ali proizvod za izolacije Murival Isolante Speciale.

Na notranjih zidnih podlagah, lesu, plastiki ga nanašamo neposredno na podlago.

Redčenje:

 z vodo 15-20 %

Način nanašanja:

čopič, valček, brizganje

Izdatnost: 

1liter  zadošča za 8-10 m2         


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki