Akcija ORANŽNA - ZMEŠANA BARVA ZA OTROŠKO SOBO - 5l

ORANŽNA - ZMEŠANA BARVA ZA OTROŠKO SOBO - 5l

Hiter pregled

Trendna barva za otroško sobo, zmešana z KEMOPOL PREMIUM. Je ekološka disperzijska barva za notranje zidove z izrazito belino in zelo visoko pokrivnostjo. Tvori čvrst, obstojen in elastičen premaz, ki se lahko pere.

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 37,58 €

Spletna cena: 34,57 €

Opis izdelka

ORANŽNA - ZMEŠANA BARVA ZA OTROŠKO SOBO - 2L

POMEN ORANŽNE BARVE:

Oranžna je morda ena od najbolj napačno razumljenih barv na paleti vseh barv. Ta topla, prijazna in mladostna barva je pravzaprav odlična za otroke, saj naj bi spodbujala zaupanje, ekstrovertnost in neodvisnost. Socialna narava te barve tudi postavlja otroke in njihove prijatelje k preprostosti, navdihujoči komunikaciji in sodelovanju.

Šifra barve: NCS S 0580-Y30R

Želite preveriti, kako bi ta barva ustrezala vašemu prostoru? Pri nas lahko naročite vzorce barv, ki vam jih natisnemo na visoko kakovostni papir in vam jih pošljemo po pošti. Natisnjene vzorce barv si prilepite za nekaj časa na steno, da boste ugotovili, katere barva je prava za vas in katere ste se že naveličali.

Pri nas lahko naročite tudi 1kg barvnega vzorca, ki vam ga zmešamo na podlagi izbrane barvne nianse, iz naše barvne karte. 


Kemopol premium je ekološka disperzijska barva za notranje zidove z izrazito belino in zelo visoko pokrivnostjo. Tvori čvrst, obstojen in elastičen premaz, ki se lahko pere.

UPORABA:

Namenjen je za zaščito in dekoracijo vseh vrst notranjih zidnih površin. Zahvaljujoč odpornosti na pranje je posebno primeren za prostore, ki so izpostavljeni večji obremenitvi (hodniki, stopnišča, bolnice). Priporočamo, da se novi zid impregnira s Simpra univerzalno impregnacijo ali barvo razredčeno z vodo v razmerju 1:1. Na čisto, suho in čvrsto podlago se nanaša s čopičem, valjčkom ali brizganjem v dveh slojih, razredčen z 10-15% vode. Naslednji sloj se nanaša šele, ko je predhodni popolnoma suh. Manjše umazane podlage se lahko uspešno obnovijo samo z enim premazom. Ne priporoča se delo na temperaturah pod +5 °C.

PORABA:

4-5 m2/l odvisno od hrapavosti in vpojnosti podlage.

Ne sme zmrzniti!

SISTEM:

1× Simpra univerzalna impregnacija 2× Kemopol premium

EMBALAŽA:
 
2 l / 3 l / 5 l / 10 l / 15 l
 
RAZREDČILO:
 
Čista voda.
 
IZBOR NIANS:
 
Proizvaja se v beli barvi, z uporabo TOP MIX sistema za niansiranje “Chromos-Svjetlost” pa lahko dobimo cel niz nians iz barvne karte podjetja Chromos Svjetlost, vključno z globokimi toni. Za niansiranje se lahko uporabi tudi pigmentni pripravek Kemoton.
 

Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki