Akcija Kemopol Premium pralna barva za notranje zidove - 2L

Kemopol Premium pralna barva za notranje zidove - 2L

Hiter pregled

Kemopol premium je ekološka disperzijska barva za notranje zidove z izrazito belino in zelo visoko pokrivnostjo. Tvori čvrst, obstojen in elastičen premaz, ki se lahko pere.

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 8,08 €

Spletna cena: 7,44 €

Opis izdelka

Kemopol premium je ekološka disperzijska barva za notranje zidove z izrazito belino in zelo visoko pokrivnostjo. Tvori čvrst, obstojen in elastičen premaz, ki se lahko pere.

UPORABA:

Namenjen je za zaščito in dekoracijo vseh vrst notranjih zidnih površin. Zahvaljujoč odpornosti na pranje je posebno primeren za prostore, ki so izpostavljeni večji obremenitvi (hodniki, stopnišča, bolnice). Priporočamo, da se novi zid impregnira s Simpra univerzalno impregnacijo ali barvo razredčeno z vodo v razmerju 1:1. Na čisto, suho in čvrsto podlago se nanaša s čopičem, valjčkom ali brizganjem v dveh slojih, razredčen z 10-15% vode. Naslednji sloj se nanaša šele, ko je predhodni popolnoma suh. Manjše umazane podlage se lahko uspešno obnovijo samo z enim premazom. Ne priporoča se delo na temperaturah pod +5 °C.

PORABA:

4-5 m2/l odvisno od hrapavosti in vpojnosti podlage.

Ne sme zmrzniti!

SISTEM:

1× Simpra univerzalna impregnacija 2× Kemopol premium

EMBALAŽA:
 
2 l / 3 l / 5 l / 10 l / 15 l
 
RAZREDČILO:
 
Čista voda.
 
IZBOR NIANS:
 
Proizvaja se v beli barvi, z uporabo TOP MIX sistema za niansiranje “Chromos-Svjetlost” pa lahko dobimo cel niz nians iz barvne karte podjetja Chromos Svjetlost, vključno z globokimi toni. Za niansiranje se lahko uporabi tudi pigmentni pripravek Kemoton.

Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki