Akcija Kemopol Protect barva za notranje zidove, bela - 6L

Kemopol Protect barva za notranje zidove, bela - 6L

Hiter pregled

Kemopol protect je vodna disperzijska barva, ki ščiti notranje zidove pred razvojem plesni na površini premaza.


VARNOSTNO-TEHNIČNI LIST


Kemopol_protect_05.06.2014.doc

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 12,42 €

Spletna cena: 11,42 €

Opis izdelka

Kemopol protect je vodna disperzijska barva, ki ščiti notranje zidove pred razvojem plesni na površini premaza.

UPORABA:

Predvsem je primeren za zaščito in dekoracijo zidnih in stropnih površin v kopalnicah, kuhinjah, pralnicah in drugih prostorih, v katerih prihaja do povečanja vlažnosti zraka in kondenzacije vodne pare. Suhi fi lm je odporen na suho drgnjenje, ne pa tudi na pranje. Potrebno je poudariti, da se Kemopol protect uporablja samo za preprečevanje nastajanja plesni. V kolikor je potrebno obdelati že okuženi zid, je nujno potrebno uporabiti Algenon, sredstvo za sanacijo zidov zaradi obraščanja.

Priporočljivo je zid dobro izsušiti, Algenon razredčiti z vodo (1:5) in s čopičem ali valjčkom vtreti v zid v enem ali v dveh slojih odvisno od stopnje kontaminacije. Po 24 urah je potrebno s krpami namočenimi v vodo oprati sledove plesni z zidu. Po izsušitvi zidu (24 ur) zid prebarvati s Simpra impregnacijo (po potrebi), zatem pa s Kemopolom protect v dveh slojih. Nanaša se s čopičem, valjčkom ali brizganjem v dveh slojih, razredčen z vodo do 10%. Pred dodajanjem vode je treba barvo dobro premešati! Po prekinitvi dela je treba embalažo z barvo dobro zapreti, po pleskanju pa pribor oprati z vodo. Ne priporoča se delo na temperaturah pod +5 °C niti nad +35 °C.

PORABA:
 
0,19 do 0,21 l/m2 odvisno od hrapavosti in vpojnosti podlage
 
EMBALAŽA:
 
6 l / 15 l
 
RAZREDČILO:
 
Čista voda.
 
IZBOR NIANS:
 
Proizvaja se v beli barvi. V sistemu Top Mix je možno niansiranje v velikem številu nians, z uporabo Kemoton pigmentnih pripravkov pa je možen izbor pastelnih nians.

Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki