O nas

ARA trgovsko podjetje je bilo ustanovljeno med prvimi specializirani trgovci na področju lakov in barv  v Sloveniji. Na trgu smo že od leta 1990.

Smo specialisti  pri prodaji  barv, lakov, premazov, ometov in spremljajočega materiala (orodja, brusni material, delovna zaščita…),  podprto z mešalnicami in strokovnim znanjem.Pomenu strokovnega znanja dajemo velik poudarek saj se zavedamo, da pravilna raba in uporaba naših materialov potencialnim kupcem omogoča ogromen prihranek na času in denarju.

Imamo pestro ponudbo barv različnih proizvajalcev ter  različnih kvalitet: barv za zidove, barv za les , barv za kovino, fasadnih barve, barv za avtomobile in delovne stroje, lakov za parket , različnih vrst kitov in tesnilnih mas, polnimo pa tudi spraje za vsa področja rabe, v naši pestri ponudbi imamo tudi orodja in pribore za pleskarje, zidarje in avtoličarje,  delovno zaščito za pleskarje…..

S celovitim poslovnim pristopom in večletnimi izkušnjami  želimo pomagati kupcem pri izbiri in uporabi sredstev za zaščito in dekoracijo vseh površin. Prihodnost prinaša obilo sprememb zato želimo biti ključni nosilci idej in novih poslovnih pristopov pri varovanja okolja.

Zavedamo se moči barv in njihovega vpliva na počutje in delovno vzdušje posameznika, zato želimo posredovati pridobljena znanja s področja psihologije barv ter zgraditi dolgoročne odnose s kupci, dobavitelji in investitorji.

Z našo strokovno pomočjo pri rabi in uporabi barv, lakov…,  prihranite na času in denarju

Podjetje ara d.o.o.
Levec 56, 3301 Petrovče

Telefon/faks: 00386 3 54 71 718/ 717
E-pošta: ara@ara-barve.si

Zimski delovni čas:
Ponedeljek - petek 7. do 17. ure
Ob sobotah od 8. do 12. ure