Svet barvnih sprejev

Sedaj lahko sami sanirate rjo na vašem avtomobilu in prihranite do 200    EUR

Sanacija rje na vašem avtomobilu še nikoli ni bila tako enostavna !


Zima se poslavlja. Za njo pa se pojavijo vse slabosti predvsem rja, ki jo povzroči sol, mraz in nizke temperature. Rja nam počasi razjeda pločevino in sčasoma nastanejo luknje v njej , če je nismo pravočasno sanirali. Z rjo se lahko spopadete sami, saj lahko s pomočjo naših nasvetov enostavno sanirate in popravite napake. Želim vas obvestiti , da imamo v naši ponudbi polnilnico sprayev. S sprayi  lahko enostavno sanirate vse napake  prav na vseh delih avtomobila . Svetovali vam bomo, kako boste zagotovo enostavno in ceneje sanirali manjše napake ,ki jih je zapustila zima. Pomembno je vedeti, da zmešamo prav vse barve za avtomobile.

Pred časom nas je obiskal avtoličar in nam potožil , malo v šali malo zares, da mu že skačemo v zelje, ker  s svojimi nasveti in našo polnilnico pomagamo kako sanirati rjo in manjše napake na avtomobilih s pomočjo sprayev

Lahko prihranite tudi do 200,00 eur če se držite predpisanih navodil za izvajanj postopkov sanacije

 Podroben brezplačni nasvet  za uspešno sanacijo rje in reparature barve vam bomo posredovali pri n akupu sprayev, osnovne korake pa vam prilagamo na koncu dopisa.

Cene polnjenih sprajev so od 10,00 do 13,00 EUR za 400ml embalažo s katerim prebarvamo cca 1m2 oziroma za prebarvanje površine enega blatnika ali enega odbijača.

Potrebno je vedeti da so materiali v sprayih enakovredni barvam kot jih uporabljamo pri brizganju s pištolo, res pa je, da so manj gosti zato je potrebno večkrat ponoviti postopek v horizontalni in vertikalni smeri na razdalji 10 cm.

Občutek ,da ste delo opravili sami in prihranili veliko denarja pa je neprecenljiv.

Nastavek s katerim  enostavno držimo spray v roki in brizgamo kot bi brizgali s pištolo..

S  pomočjo polnilnice  napolnimo barvo za  vse znamke avtomobilov

Brezplačni nasvet za sanacijo rje

Najprej rjo mehansko odstranite. Ko ste rjo mehansko odstranili premažete obdelane površine s ferosanom sredstvom za odstranjevanje rje in ga pustite delovati  Nato presprejate s temeljno barvo ali akrilnim kitom.

Po obdelavi nanesemo prekrivno barvo  v nešteto barvnih niansah katere lahko dodamo v spray  s pomočjo naše polnilnice za polnjenje sprayey , za vse znamke avtomobilov. Barvo zmešamo normalno, enako kot je namenjena avtoličarjem, seveda pa jo s pomočjo polnilnice dodamo v spray. Več brezplačnih informacij pridobite pri nakupu.

P.S. Če želite sanirati rjo na vašem avtomobilu nas  obiščite v Levcu ali nas prej pokličite na tel03 5471718, z veseljem vam bomo pomagali pri rešitvi.