TRP 650 - RIPARA TERRAZZA, 1L

Hiter pregled

Revolucionarni izdelek, ki ga boste želeli imeti vedno pri roki! TRP 650 je nov izdelek na slovenskem trgu, ki se ga bodo še posebej razveselili vsi tisti, ki imajo v svojih bivalnih prostorih kakršnekoli težave z vdorom vlage. Njegova uporaba je preprosta, učinkovitost pa garantirana in večkrat preizkušena. Nadvse dobro se obnese pri popravilu škode, ki jo povzroči vlaga na terasah, balkonih in ostalih površinah.

Zaloga: Na zalogi

46,00 €

Opis izdelka

Revolucionarni izdelek, ki ga boste želeli imeti vedno pri roki.

TRP 650 je nov izdelek na slovenskem trgu, ki se ga bodo še posebej razveselili vsi tisti, ki imajo v svojih bivalnih prostorih kakršnekoli težave z vdorom vlage. Njegova uporaba je preprosta, učinkovitost pa garantirana in večkrat preizkušena. Nadvse dobro se obnese pri popravilu škode, ki jo povzroči vlaga na terasah, balkonih in ostalih površinah.

Transparentni zaščitni vodotesni izdelek je uporaben kot učinkovito hidrofobirno sredstvo na površinah, kjer se srečujemo z delno poroznostjo (razpokami tal ipd., skozi katere pronica voda in se kot posledica tam nabira vlaga). Formulo sestavljajo polisiloksanske spojine in poliuretanski kopolimeri, za katere je značilna visoka stopnja penetracije.

Uporaba:

Izdelek TRP 650 je preprost za uporabo. Izdelek vlijete na poškodovano površino suhe in čiste terase ter ga s čopičem ali valjčkom dobro premažete, da snov temeljito prodre v nastale razpoke. Proces ponovimo, nato pa izdelek pustimo delovati 2 dni. Priporočljivo je, da tega ne počnemo, če obstaja možnost, da bo naslednji dan deževalo. To lahko namreč oslabi moč in sposobnost izdelka. 2 dni po uporabi in nanosu izdelka, teraso (ali balkon) očistimo z vodo in milom.

 

 

Poraba:

1 liter zadošča za 2-5m²


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Barva-Niansa Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki