Akcija Ultraton lazurni premaz (14 barvnih odtenkov) - 4L

Ultraton lazurni premaz (14 barvnih odtenkov) - 4L

Hiter pregled

Ultraton je visoko transparentni lazurni premaz, ki lesno površino obogati, ji daje polnejši izgled plemenitih vrst lesa, istočasno pa ohrani vidno njegovo teksturo. Vsebuje dodatne UV fi ltre, ki ščitijo les pred propadanjem in potemnitvijo ter na ta način omogočajo lesu, izpostavljenem slabim vremenskim vplivom, dolgotrajno zaščito. Namenjen je za dekoracijo vseh vrst trdega in mehkega lesa. Glede na to, da ne vsebuje biocidov, je primeren tudi za notranjo uporabo. Za dolgotrajno zaščito lesa pred mikroorganizmi, pri zunanjih delih ter v vlažnih prostorih, je potrebno pred nanosom Ultratona les zaščititi z enim slojem Lazurit impregnacije (za svetle nianse) ali Kemocid impregnacije – zelene (za temnejše nianse Ultratona). Trajnost premaza je odvisna od vrste lesa, načina nanašanja premaza, najbolj pa od izpostavljenosti predmeta vremenskim vplivom.


 

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 34,32 €

Spletna cena: 31,57 €

* potrebna polja

Redna cena: 34,32 €

Spletna cena: 31,57 €

Opis izdelka

Ultraton je visoko transparentni lazurni premaz, ki lesno površino obogati, ji daje polnejši izgled plemenitih vrst lesa, istočasno pa ohrani vidno njegovo teksturo. Vsebuje dodatne UV filtre, ki ščitijo les pred propadanjem in potemnitvijo, ter na ta način omogočajo lesu, izpostavljenem slabim vremenskim vplivom, dolgotrajno zaščito. Namenjen je za dekoracijo vseh vrst trdega in mehkega lesa. Glede na to, da ne vsebuje biocidov, je primeren tudi za notranjo uporabo. Za dolgotrajno zaščito lesa pred mikroorganizmi, pri zunanjih delih, ter v vlažnih prostorih, je potrebno pred nanosom Ultratona les zaščititi z enim slojem Lazurit impregnacije (za svetle nianse) ali Kemocid impregnacije – zelene (za temnejše nianse Ultratona). Trajnost premaza je odvisna od vrste lesa, načina nanašanja premaza, najbolj pa od izpostavljenosti predmeta vremenskim vplivom.

UPORABA:
 
Pred uporabo je Ultraton potrebno dobro premešati! Na suho, čisto in odprašeno podlago se nanaša s čopičem, valjčkom, brizganjem ali potapljanjem, v 2-3 slojih, odvisno od želene intenzivnosti barvnega tona in izpostavljenosti atmosferskim vplivom. V odprtih prostorih je treba les premazati 2-3 krat, v notranjih prostorih pa je dovolj 1-2 krat. Medpremazni časovni interval mora biti 12-16 ur, odvisno od vremenskih pogojev. Ne priporočamo nanašanja barve na temperaturah, nižjih od+5 °C.
 
PORABA:
 
13-15 m2/l v dveh slojih, odvisno od vpojnosti in stopnje obdelave lesa ter načina aplikacije.
 
TON KARTA:
 

 

 
 
EMBALAŽA:
 
0,75 l / 2,5 l / 4 l / 18 l
 
IZBOR NIANS:
 
Proizvaja se v 20 transparentnih niansah
 
SKLADIŠČENJE:
 
Skladiščiti v suhih in dobro prezračenih prostorih, zakritih pred direktno sončno svetlobo, na temperaturi od 0 do +25 °C.
 
ČIŠČENJE: 

Razredčevanje ni potrebno, za pranje in čiščenje orodja se uporablja sintetično razredčilo.

DOKUMENTI:

VARNOSTNO-TEHNIČNI LIST


Dodatne informacije

Abstraktno Ne
Proizvajalec Ne
Količina Ne
Barvna lestvica Ne

Priporočeni izdelki