TRP 650 - IZJEMNO UČINKOVITA HIDROIZOLACIJA ZA TERASE IN BALKONE


TRP 650 je nov izdelek na slovenskem trgu, ki se ga bodo še posebej razveselili vsi tisti, ki imajo v svojih bivalnih prostorih kakršnekoli težave z vdorom vlage. Njegova uporaba je preprosta, učinkovitost pa garantirana in večkrat preizkušena. Nadvse dobro se obnese pri popravilu škode, ki jo povzroči vlaga na terasah, balkonih in ostalih površinah.Transparentni zaščitni vodotesni izdelek je uporaben kot učinkovito hidrofobirno sredstvo na površinah, kjer se srečujemo z delno poroznostjo (razpokami tal ipd., skozi katere pronica voda in se kot posledica tam nabira vlaga). Formulo sestavljajo polisiloksanske spojine in poliuretanski kopolimeri, za katere je značilna visoka stopnja penetracije.TRP 650 NAM TOREJ POMAGA PREPREČITI:

  • pronicanje vode skozi ploščice ali betonske površine, ki so izpostavljene dežju in večji vlagi
  • nastanek vlage na balkonskih površinah in terasah, ki pozvroča v zimskih mesecih pokanje ploščic ali betona
  • odpadanje ometa pod balkonskimi površinami zaradi visoke vlažnosti
  • nastanek vlažnih flekov in plesni
  • nastanek velikih stroškov, ki bi nastali s celotno obnovo terase ali balkona


KAKO UPORABIMO IZDELEK TRP 650?

Izdelek TRP 650 je preprost za uporabo. Izdelek vlijete na poškodovano površino suhe in čiste terase, ter ga s čopičem ali valjčkom dobro premažete, da snov temeljito prodre v nastale razpoke. Proces ponovimo, nato pa izdelek pustimo delovati 2 dni. Priporočljivo je, da tega ne počnemo, če obstaja možnost, da bo naslednji dan deževalo. To lahko namreč oslabi moč in sposobnost izdelka. 2 dni po uporabi in nanosu izdelka, teraso (ali balkon) očistimo z vodo in milom. 1 liter zadošča za 2-5m².

Zgornji postopek je opisan za primer, kadar so fuge na ploščicah vašega balkona ali terase urejene oz. ustrezno zapolnjene. V primeru, da vaši kanali fug nimajo več nobene vodotesne mase, je potrebno najprej ustrezno sanirati nastalo škodo s hidroizolacijo za fuge (priporočamo vam izdelek HIDROSTOP 94). Le tako vam lahko zagotovimo, da bo izdelek TRP 650 ustrezno zaščitil vaše površine.


 Oglejte si spodnji video, ki prikazuje postopek uporabe izdelka TRP 650.

 


MNENJE ZADOVOLJNE STRANKE:

PRIPOROČAMO TUDI UPORABO HIDROIZOLATIVNEGA SREDSTVA ZA KOPALNICE (Riparadoccia) IN ZUNANJIH STEN (Para Pioggia).

Izdelkov 3

na stran

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction

TRP 650 - RIPARA TERRAZZA, 1L

46,00 €
Revolucionarni izdelek, ki ga boste želeli imeti vedno pri roki! TRP 650 je nov izdelek na slovenskem trgu, ki se ga bodo še posebej razveselili vsi tisti, ki imajo v svojih bivalnih Več...

TRP 450 - RIPARADOCCIA, 250ml

Redna cena: 25,00 €

Spletna cena: 23,00 €

TRP 450 - RIPARADOCCIA je učinkovito sredstvo, ki odpravi pronicanje vode skozi stene in tal tuš kabine.  Več...

VODOTESNA MALTA - HIDROSTOP 94, 5kg

Redna cena: 7,13 €

Spletna cena: 6,56 €

Za zaščito pred vlago in vodo, za zatesnitev tušev, sanitarij, kopalnic, bazenov in pralnic, za zatesnitev notranjih kletnih površin in vodnih rezervoarjev. Več...

Izdelkov 3

na stran

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction